Tilbud

Hos os får du altid en god CAD-tegning af dit kommende køkken, hvor du får et godt indtryk af det kommende resultat. Når du føler dig tilfreds med den løsning, vi har skabt sammen, og når alle detaljer om dit køb er på plads, kan du forvente et tilbud indenfor 72 timer. Tilbuddet er naturligvis gratis, og det er ikke bindende. På tilbuddet angiver vi altid, hvor længe det gælder.

Hjemmebesøg

Vores erfarne og stilbevidste køkkenindretninger kommer gratis hjem til dig. Vel fremme hjælper de dig med at optimere køkkenet, badeværelset eller opbevaringen bedst muligt ud fra dine behov og din stil. Hjemmebesøget er som regel en vigtig del af at få et godt slutresultat, det er også en god anledning til at diskutere, hvordan projektet rent praktisk skal se ud.

Demontering

Inden vi kan gå i gang med dit nye køkken, skal dit eksisterende køkken naturligvis skilles ad og passes. Vi kan hjælpe dig med at afmontere dit eksisterende køkken på en sikker og effektiv måde, inden vi går i gang med arbejdet med dit nye køkken. Hvis køkkenet kan genbruges, kan vi give dig tips om dette og hvis køkkenet skal genbruges, kan vi bistå med dette, så det bliver gjort på en optimal måde.

Levering

Vi tager ansvar hele vejen! Når logistikken passer, leverer vi dine produkter hjem med vores egne lastbiler og vores selvstændige chauffører. Vores selvstændige chauffører er alle uddannet i ØKO-kørsel. Vi kontakter dig, når det begynder at nærme sig levering. Du modtager den første leveringsmeddelelse et par dage før vi ankommer med din ordre. Chaufføren vil også kontakte dig telefonisk kort før vi forventes at ankomme. Vores lastbiler er store og kræver en vis plads, men vi gør vores bedste for at læsse af så tæt på dit hjem som muligt.

Montering

Vil du også have hjælp til montering og montering af dit nye køkken? Monteringen af ​​dit nye køkken er en vigtig del af at få det perfekte slutresultat, som dit køkken fortjener. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde en professionel montage af dine nye produkter. Vores montører har stor erfaring med at montere kvalitetskøkkener fra Ballingslöv og har gennemgået den uddannelse, som Ballingslöv AB tilbyder.

Sidste inspektion

Vi er med hele vejen til det færdige køkken. Når alle installationer og ting er på plads, laver vi et slutsyn sammen med dig for at sikre, at alt er udført efter vores overenskomst, og at du fuldt ud kan begynde at nyde dit nye køkken. Tilfredse kunder er af største betydning for os, I er vores fremtidige ambassadører.

Projekt

Dagens projektomfang i forhold til køkkener, badeværelser og opbevaring er ofte komplekst. Vi har dedikerede folk, der er eksperter i at hjælpe dig som professionel kunde gennem hele denne proces. Det handler om at imødekomme bygherre og slutkunde med personlige valg, ofte for hver enkelt boligejer. Velkommen til at kontakte os for at diskutere, hvordan vi bedst kan støtte B2B-forretningen. Læs mere om projekter på Ballingslövs centrale hjemmeside.